Gamintojo pranešime rašoma, kad pirmasis „Saab 9-4X“ keliaus į kompanijos muziejų Švedijoje, tačiau prieš tai jis dalyvaus žiniasklaidai skirtuose renginiuose JAV.

„Tai svarbi diena „Saab“. 9-4X modelis yra dar vienas svarbus žingsnis siekiant įgyvendinti mūsų verslo planą. Sportiškas ir išskirtinis automobilis suteiks daugiau patrauklumo mūsų prekės ženklui ir leis mums žengti į naują ir itin svarbų segmentą, kuris vis dar auga“, – sakė „Saab Automobile“ vadovas Janas Åke Jonssonas.

Los Andželo automobilių parodoje debiutavęs „Saab 9-4X“ bus parduodamas JAV nuo gegužės, o Europoje – nuo rugpjūčio. Anksčiau skelbta, kad automobilio kaina JAV rinkoje prasidės nuo 34,2 tūkst. dolerių (87,2 tūkst. Lt).

„Saab Automobile AB“ vadovo J. A. Jonssono teigimu, per metus bus pagaminama po 12,5 tūkst. 9-4X automobilių, iš kurių apie 9,4 tūkst. planuojama parduoti JAV rinkoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją