„Porsche“ šiemet planuoja spręsti klausimą ar atidaryti gamybos padalinius Azijoje arba Šiaurės Amerikoje. Todėl tikėtina, kad būsimo „Porsche“ SUV klasės visureigio „Cajun“ gamyba bus pradėta Kinijoje, kur nuo konvejerių taip pat rieda „Audi Q5“ (šio modelio pagrindu bus kuriamas „Cajun“).

Dar gruodį „Porsche“ pranešė, jog neplanuoja išplėsti Leipcigo gamyklos, kad čia būtų galima pradėti gaminti „Cajun“. Leipcigo padalinyje, kuriame dirba 650 darbuotojų, yra gaminami „Cayenne“ ir „Panamera“ automobiliai.

Neoficialių šaltinių žiniomis, „Porsche Cajun“ taip pat turėtų būti gaminamas vienoje iš vokiškų „Audi“ gamyklų. Šio visureigio pasirodymas rinkoje numatytas 2013 m.

„Porsche“ kompanijos valdžia pernai lapkritį vykusiame susirinkime patvirtino naujo, mažesnio už „Caynenne“ visureigio gamybą.

„Cajun“ bus skirtas „Porsche“ gerbėjams, kurie negali įpirkti geriausiai parduodamo šios markės modelio „Cayenne“. Gamintojai žada, kad naujasis modelis perims geriausias šios markės modelių savybes ir pasižymės mažu svoriu, geru valdymu bei judrumu.

Kompanija tikisi, kad pigiausiu „Porsche“ modeliu tapsiantis „Cajun“ pritrauks naujų ir jaunų šios markės pirkėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją