„Porsche Boxster S Black Edition“ bus ribotos serijos modelis, kurio bus pagaminta 987 vienetų. Kaip ir praėjusią savaitę pristatytas „911 Black Edition“, šis automobilis akį trauks juodais akcentais: juodu kėbulu, juodu stogu, juodu salonu, juodais 19 colių ratlankiais ir kt.

Automobilis bus komplektuojamas su šešių cilindrų 3.4 l varikliu, pasiekiančiu 320 AG (esant 7200 aps./min.) ir 370 Nm (esant 4750 aps./min.).

Su standartine 6 laipsnių mechanine pavarų dėže „Boxster S Black Edition“ iš vietos iki 100 km/val. įsibėgės per 5,2 sek., o maksimalus greitis sieks 276 km/val. Automobilio vidutinės degalų sąnaudos bus 9,8 sek. Pirkėjai šį modelį galės užsisakyti ir su automatine PDK transmisija, kuri šiek tiek pagerins dinamines savybes ir ekonomiškumą.

„Porsche Boxster S Black Edition“ Vokietijoje bus parduodamas nuo kovo mėnesio ir kainuos nuo 64,4 tūkst. eurų (222,3 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)