Kompanija išplatino pirmąsias koncepcijos nuotraukas ir keletą detalių apie 2011 metais automobilių salonuose pasirodysiantį modelį.

„Opel GTC Paris“ ilgis bus 4,46 m. Kompanijos pranešime rašoma, kad tai idealus dydis kompaktiniam ir sportiškam hečbekui, kuriame galėtų tilpti penki žmonės.

„Opel GTC Paris“ kūrėjai įkvėpimo sėmėsi iš citatos „...ir greitis buvo grynas grožis“, kuri žinoma iš garsaus Richardo Bacho kūrinio „Džonatanas Livingstonas Žuvėdra“. Ši citata išsiuvinėta koncepcinio automobilio sėdynių apmušaluose.

Gamintojų teigimu, „GTC Paris” koncepcijos pavadinimas atspindi ne tik automobilio dinamišką charakterį, bet kartu ir stilingą miestą, kuriame jis bus pristatytas visuomenei. Ekspresyvus ir sportiškas „GTC Paris” kompaktiškas hečbekas pasižymi išraiškingomis proporcijomis ir skulptūriškais paviršiais, atspindinčiais naująją „Opel”dizaino kalbą.

„Opel“ taip pat atskleidė, kad „GTC Paris“ turės „FlexRide“ važiuoklę, o automobilio ratų dydis bus 21 colis. Koncepcinis modelis turės 2.0 l turbininį variklį su tiesiogine kuro įpurškimo sistema ir „Start/Stop“ sistema. Variklis bus suderintas su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją