„Mūsų tikslai yra paprasti – išgelbėti „Think“ ir jų elektromobilius padaryti įperkamus Europoje. Mes turime gamybos pajėgumų ir pardavimo tinklą, visa tai galime suderinti su „Think“ talentu. Jeigu derybos sėkmingai pavyks, tikimės pristatyti naujas platformas ir naujos kartos automobilius“, – sakė „BD Otomotive“ pirmininkas Osmanas Boyneris.

„BD Otomotive“ turi gamybos padalinius Turkijoje ir Italijoje, kur perdaro įprastais degalais varomus komercinius automobilius į elektromobilius. Kompanija taip pat gamina baterijas automobiliams, turi ir prižiūri elektromobilių įkrovimo stoteles Turkijoje bei pardavinėja „Fisker Automotive“ elektra įkraunamus hibridus.

„Think“ vienintelio savo modelio „City“ gamybą sustabdė dar kovo mėnesį. Pernai kompanija pardavė tik kiek daugiau nei 1 tūkst. „City“ automobilių. Per 20 metų „Think“ gyvavimo istoriją tai jau ketvirtas kartas, kai kompaniją sustabdė finansiniai sunkumai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją