Kokono formos, dvivietės transporto priemonės ilgis – 3,1 m, plotis – 1,1 m, aukštis – 1,415 m, važiuoklės bazė – 2,180 m. „Land Glider Concept“ yra varomas dviem automobilio gale sumontuotais elektros motorais ir ličio jonų baterijomis.

Viena pagrindinių šio koncepcinio modelio ypatybių – posūkiuose automobilis siūbuoja panašiai kaip važiuojant motociklu. „Land Glider Concept“ į šoną gali pakrypti 17 laipsnių, o pakrypimo kampas priklauso nuo automobilio greičio.

„Automobilio išvaizda ir aptakios kėbulo linijos byloja apie šios transporto priemonės lengvumą, o dinamiškas kėbulo dizainas atrodo tarsi „gyvas“. Šis modelis prisijungs prie „Nissan“ kuriamų ekologiškų transporto priemonių šeimos“, – sakė „Nissan“ dizaino projektų direktorius Takashi Nakajima.

Žiūrėkite video reportažą apie „Nissan Land Glider Concept“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją