Lyginant su ankstesniu modeliu, naujokas skirsis priekinės ir galinės dalies dizainu, naujais žibintais, rašoma gamintojo pranešime.

Vienatūrio variklių gamą sudarys 8 turbininiai varikliai, kurių galia siekia nuo 90 iki 170 AG. Bazinė versija bus komplektuojama su 1.2 l benzininiu varikliu, pasiekiančiu 105 AG ir 175 Nm sukimo momentą. Šio automobilio vidutinės kuro sąnaudos bus 6,4 l/100 km, o CO2 emisija – 149 g/km.

Taupiausia „Volkswagen Touran“ versija bus su 1.6 l TDI varikliu ir „BlueMotion“ technologija, kurios vidutinės kuro sąnaudos bus tik 4,6 l/100 km, o CO2 emisija – tik 121 g/km. Tai yra geriausi rodikliai tarp visų septynviečių vienatūrių.

Naujasis „Volkswagen Touran“ Vokietijoje debiutuos rugpjūčio mėnesį bei turės keletą naujų įrangos akcentų – navigacinę sistemą su jutikliniu ekranu, slankiojantį panoraminį stogą, galinio vaizdo kamerą ir kt. Automobilio kaina oficialiai neįvardijama.

Vienatūrio bagažo erdvė (sulanksčius trečią sėdynių eilę) bus 695 l, o nulenkus ir antrą sėdynių eilę bus galima suformuoti 1913 l krovinių skyrių.

„Touran“ modelį „Volkswagen“ įvardija kaip sėkmingiausią vokiečių kompaktinį vienatūrį. Iki šiol buvo parduota 1,13 mln. „Touran“ vienetų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)