Pigiausia versija su bazine „Vector SE“ komplektacija ir su 2.0 l TiD 160 AG varikliu kainuos nuo 26 495 svarų sterlingų (apie 102 tūkst. Lt).

Didžiojoje Britanijoje daugiausiai bus prašoma už „Saab 9-5 Aero“ versiją su 2.8 l, 300 AG varikliu – 37 995 svarų (146,3 tūkst. Lt).

„Saab 9-5 Vector SE“ komplektaciją sudarys odinės/tekstilinės sėdynės, šildomos priekinės sėdynės, „Start/Stop“ užvedimo sistema, parkavimo pagalba (priekyje ir gale), lietaus jutiklis, 17 colių lengvo lydinio ratlankiai, elektroninė dviejų zonų klimato kontrolė, pastovaus greičio palaikymo funkcija, sportinė važiuoklė ir kt.

Kitas įrangos lygis „Aero“ išsiskirs 19 colių ratlankiais, specialiais „Aero“ priekiniais ir galiniais buferiais, dvigubais išmetamųjų dujų vamzdžiais, bi-ksenoniniais žibintais, odinėmis sportinėmis sėdynėmis ir kt.

„Saab“ tikisi, kad naujasis 9-5 sedanas konkuruos su „premium“ segmento atstovais „Audi“ ir BMW.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją