Detroite „Honda“ demonstruoja dvi „Civic“ versijas – sedano ir kupė. „Hondos“ Amerikos padalinio pardavimų viceprezidento Johno Mendelo teigimu, naujos kartos „Civic“ bus glotnesnio ir atletiškesnio dizaino lyginant su dabartiniu modeliu.

Gamintojai atskleidė tik „Civic“ išorės dizainą, o kaip atrodys salonas kol kas laikoma paslaptyje. Parodoje „Honda“ taip pat nepateikė jokios techninės „Civic“ informacijos.

Skelbiama, kad „Civic“ kupė modelis sukurtas specialiai JAV rinkai ir europiečiams nebus siūlomas. „Honda“ taip pat pranešė, kad kaip ir anksčiau, Europai skirtas naujos kartos „Civic“ hečbekas bus gaminamas Didžiojoje Britanijoje. Europietiška „Civic“ versija debiutuos vėliau šiais metais, tačiau esą nė su vienu iš Detroite demonstruojamų modelių nėra tiesiogiai susijęs, rašoma „Honda Europe“ pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją