Naujasis „Citroen C4“ bus 5 cm ilgesnis, 2 cm platesnis ir 3 cm aukštesnis už dabartinį modelį. Gamintojai žada, kad 408 l talpos bagažinė bus didžiausia klasėje.

C4 pristatomas kaip už aplinkosaugą pasisakančios šeimos automobilis, kurios varikliai mažiau terš aplinką. „Citroen“ teigimu, mažiausia naujojo C4 C02 emisija bus 109 g/km, o vėliau pasirodys dar „švaresnė“ automobilio versija, kuri į aplinką išskirs tik 99 g/km CO2.

Automobilio variklių pasiūlą sudarys 3 benzininiai ir 3 dyzeliniai agregatai. Galingiausia 1.6 l benzininė „Citroen C4“ versija išvystys 156 AG ir nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgės per 8,7 sek. Iš dyzelinių variantų išsiskirs 150 AG pasiekiantis variklis, padedantis iki 100 km/val. įsibėgėti per 8,6 sek.

„Citroen C4“ bus gaminamas PSA koncerno Mullhouse (Prancūzija) gamykloje, o jo debiutas numatytas rugsėjį Paryžiaus automobilių parodoje. Naujojo modelio kaina oficialiai neatskleidžiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją