Priekis išreiškia galią ir pasitikėjimą, o automobilio galas sufleruoja apie erdvų interjerą ir didelę bagažinę. Įžūlus dviejų išmetamųjų vamzdžių dizainas priverčia susimąstyti apie variklių, kurie bus montuojami modelyje, eksploatacines savybes.

Šis visiškai naujas sedanas yra pasiruošęs užimti geriausio „Renault Samsung Motors“ modelio vietą. Automobilis pasižymi puikiu aljanso indėliu – techninių savybių paketu, pripažintu dėl jo stiprumo ir efektyvumo. Naujajame „SM7“ dera pavyzdinis vairavimo malonumas ir naujausios technologijos, o tai leidžia pajusti išskirtinę gerovę ir tikrą kokybę.

Naujasis „SM7“ yra labai panašus į koncepcinį automobilį, kuris balandžio pradžioje buvo pristatytas Seulo automobilių parodoje. Automobilis bus pradėtas pardavinėti Korėjoje prieš metų pabaigą.

Didžiausiais matmenimis savo klasėje pasižymintis naujausios kartos „SM7“ derina drąsias, ryškias linijas bei su niekuo nesupainiojamą rafinuotumo ir elegancijos jausmą. Automobilio priekis sutelktas apie vientisas groteles, derančias su originaliais, prisitaikančiais, kryptiniais automobilio priekiniais bi-xenon žibintais. Charakteringos linijos ir chromuota apdaila taip pat prisideda prie besąlygiško dinamiškumo ir kokybės jausmo. Didelės formos tęsiasi link automobilio galo, formuodamos erdvų saloną, kuriame viskas bus skirta užtikrinti maloniam važiavimui ir išskirtinei keleivių gerovei. Tuo tarpu du įžūlaus dizaino išmetamieji vamzdžiai byloja apie variklių, kurie bus montuojami automobilyje, kokybę ir eksploatacines savybes. 

Sukurtas „SM5“ pagrindu, automobilis išsiskirs kaip pavyzdinis Korėjos didelių sedanų rinkos modelis – jo prabangus komfortas, tylus važiavimas, kruopščiai surinkta važiuoklė ir puikių charakteristikų varikliai bus įtikinantys to argumentai.

Šis rafinuotas, prabangus sedanas bus atnaujinto ir struktūrizuoto prekės ženklo asortimento viršuje.

Beveik galutinis modelis pirmą kartą buvo pademonstruotas kaip koncepcinis automobilis Seulo automobilių parodoje balandį, o jo interjeras bus atskleistas visai prieš pradedant jį pardavinėti Korėjoje, antroje metų pusėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją