Keturvietis automobilis, pavadintas „SIM-LEI“, turi keturis elektros variklius, varančius kiekvieną ratą, bei ypač lengvą rėmo konstrukciją.

Gamintojai nurodo, kad 1650 kg sveriantis elektromobilis, važiuodamas 100 km/val. greičiu, gali įveikti 305 km, o prilėtinus nuvažiuojamas atstumas padidėja iki 333 km. Maksimalus šio bandomojo modelio greitis – 150 km/val., o iki 100 km/val. jis įsibėgėja per 4,8 sek.

Automobilio kūrėjai paskelbė, kad tikisi šį projektą parduoti automobilių gamintojams, kurie galėtų pradėti jo masinę gamybą.

Jei tai įvyks (o tikimasi kad jau 2013 metais gamyba gali būti pradėta), „SIM-LEI“ gali sudaryti rimtą konkurenciją „Nissan“ elektromobiliui „Leaf“, nes šis automobilis vienu įkrovimu gali nuvažiuoti tik beveik dvigubai trumpesnį atstumą, maždaug 160 km.

Vienu įkrovimu įveikiamas kelias yra labai svarbus elektromobilių rodiklis, nes įkrovimo stotelių infrastruktūra dar tik žengia pirmus žingsnius net ir išsivysčiusiose šalyse. Žinoma, labai svarbi ir tokio automobilio kaina, bet „SIM-Drive“ kol kas tokios informacijos nepaskelbė.