Pranešime spaudai rašoma, kad šį kartą iš 19 kandidatų, besivaržiusių dėl 2010-ųjų nugalėtojo titulo, išrinktas „Peugeot 3008“.

Žiuri pripažinimo „Peugeot 3008“ sulaukė dėl šių saybių: koncepcijos originalumo, aukšto lygio technologijų, stiliaus, aerodinaminių savybių, automobilio kokybės, žemų kuro sąnaudų ir taršos, saugumo, įrangos, moduliariškumo ir kainos bei vertės santykio.

Pasak UIGA prezidento, „Auto Europa“ apdovanojimas pirmą kartą įteikiamas „crossover“ tipo automobiliui (tai tarsi mažo visureigio, vienatūrio ir kompaktinės klasės automobilio derinys). Tai antras kartas, kai „Peugeot“ gavo „Auto Europa“ titulą – praeitą kartą „Peugeot 207“ buvo tapęs 2007-ųjų laimėtoju.

„Peugeot 3008“ gaminamas Sochaux gamykloje Prancūzijoje. Prieš jo pristatymą rinkai buvo gauta daugiau nei 40 tūkst. užsakymų visoje Europoje. Per šiuos metus planuojama parduoti 90 tūkst. šio modelio vienetų. „Peugeot 3008“ Lietuvoje kainuoja nuo 59,4 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją