Pranešama, kad „Flavia“ turės sedano ir kabrioleto versijas. Europoje naujasis „Lancia“ modelis pakeis „Chrysler Sebring“.

„Naujasis „Chrysler 200“, turintis sedano ir kabrioleto versijas, Europoje bus parduodamas kaip „Lancia“ automobilis, o „Flavia“ pavadinimas jam labai tiktų“, – praėjusią savaitę Detroito automobilių parodoje sakė S. Marchionne.

„Flavia“ Europoje turėtų būti parduodamas nuo 2012 m. pradžios. Lyginant su „Chrysler 200“, „Lancia“ modelis skirsis kitokiomis variklio grotelėmis, buferiais, pirkėjams taip pat bus siūloma mechaninė pavarų dėžė ir dyzelinis variklis.

Ženevoje „Lancia“ pristatys naują šios markės flagmaną „Thema“, kuris bus sukurtas pagal „Chrysler 300“, taip pat naują vienatūrį, kuris taps europietiška „Chrysler Voyager“ versija.

2009 m. „Lancia“ pardavė 112 tūkst. automobilių. S. Marchionne tikisi, kad nauji modeliai padės šiai markei iki 2014 m. pasiekti 300 tūkst. metinių pardavimų ribą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją