„Apie tai jau daug kartų detaliai kalbėjome“, – patvirtino „Jeep“ vadovas Michaelis Manley.

Vasarį „Fiat“ išplėtė bendradarbiavimą su „Sollers“ ir susitarė dėl metinės 500 tūkst. automobilių gamybos Rusijoje. „Sollers“ tikina, kad per metus galėtų pagaminti dar ir po 150 tūkst. „Jeep“ visureigių.

„Fiat“ atstovai patvirtino, kad pagal susitarimą „Sollers“ Rusijoje gamins 9 modelius, 4 iš jų bus SUV klasės visureigiai.

„Sollers“ šiuo metu Rusijoje gamina „Fiat Albea“ sedaną ir komercinį „Ducato“ modelį. Šaltinių teigimu, Rusijoje gali būti gaminami „Patriot“, „Liberty“, „Wrangler“ ir „Grand Cherokee“ modeliai.

M.Manley įsitikinęs, kad „Jeep“ modeliai idealiai tinka Rusijos keliams ir šalies gyventojų poreikiams. „Šioje rinkoje „Jeep“ tinka labai, labai gerai“, – sakė „Jeep“ vadovas.

Šis planas yra dalis „Chrysler“ strategijos, kuri turėtų padvigubinti „Jeep“ pardavimus visame pasaulyje. Iki 2014 m. amerikiečiai nori, kad „Jeep“ pardavimai pakiltų iki 800 tūkst. vienetų kasmet, tuo tarpu dabar per metus parduodama apie 400 tūkst. šios markės automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją