Kol kas jokių techninių detalių apie atnaujintą „Hyundai Genesis Coupe“ nepateikiama. Šis modelis turėtų debiutuoti 2012 m. pradžioje Detroito automobilių parodoje.

Iki šiol šis greičiausias „Hyundai“ automobilis buvo siūlomas su V6, 3.8 l varikliu. Laukiant modelio atnaujinimo buvo pasirodę pranešimų, kad „Genesis Coupe“ variklių gamą papildys V8 agregatas.

Tokias kalbas pakurstė patys „Hyundai“ atstovai, neseniai Las Vegase vykusioje parodoje pademonstravę išskirtinę „Genesis Coupe R Spec“ versiją. Šiame koncepciniame automobilyje buvo sumontuotas V8, 450 AG variklis, pasiskolintas iš „Genesis“ sedano.

„Hyundai Motor America“ vadovas Johnas Krafcikas pabrėžė, kad kupė ir sedanas gaminami pagal tą pačią platformą, todėl neatmetė galimybės, kad V8 bus montuojamas ir į „Genesis Coupe“.

„Tai tikrai įmanoma“, – dienraščiui „USA Today“ sakė J. Krafcikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją