Daugumoje Europos automobilių salonų „Lexus CT 200h“ pasirodys 2011 m. pradžioje. Apie hibridinio automobilio kainą gamintojai kol kas nekalba. Neoficialiomis žiniomis, Didžiojoje Britanijoje „CT 200h“ kainuos nuo 21 tūkst. svarų sterlingų (87,9 tūkst. Lt).

„Lexus“ teigimu, penkiaduris hečbekas bus ne tik itin ekonomiškas, tačiau išlaikys ir šiai markei būdingus bruožus – prabangą, patogumą ir kokybę.

„Lexus CT 200h“ bus varomas 1,8 l benzininiu varikliu, kuris dirbs kartu su elektros motoru. Vairuotojas galės rinktis iš kelių važiavimo režimų: „Normal“, „Eco“ ir EV (elektrinis) bei dinamiško „Sport“.

Šiuo metu „Lexus“ pirkėjams siūlo tris hibridinius modelius: sedaną „GS 450h“, visureigį „RX 450h“ ir „LS 600h L“.

„Lexus CT 200h“ sukurtas pagal 2009 m. Frankfurto automobilių parodoje pademonstruotą koncepcinį modelį „LF-Ch“, o šių metų Ženevos automobilių parodoje „Lexus“ paskelbė apie šio modelio gamybą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją