Kompanijos specialistų iš Brazilijos sukurtas „Ford EcoSport“ bus parduodamas daugiau nei 100 šalių. Kartu su šiuo modeliu pristatomas ir naujasis 3 cilindrų, 1.0 l, 120 AG „Ecoboost“ variklis. Šis agregatas vėliau taip pat bus montuojamas ir į „Ford“ automobilius, parduodamus Europoje.

„Ford“ kol kas neatskleidžia naujojo „EcoSport“ išmatavimų, žinoma tik tiek, kad jis bus gaminamas pagal tą pačią platformą, kaip ir „Fiesta“.

„EcoSport“ yra globalus „Ford“ modelis, sukurtas pagal „One Ford“ produktų plėtros strategiją. Šis automobilis turėtų padėti gamintojui išplėsti užimamą rinkos dalį greitai augančiose šalyse, tarp kurių yra ir Indija. Tai antrasis iš aštuonių naujų modelių, kuriais „Ford“ pradės prekiauti Indijoje iki šio dešimtmečio vidurio.

„EcoSport“ pirmą kartą buvo pristatytas 2003 m. Pietų Amerikoje. Nuo tada „Ford“ pardavė daugiau nei 700 tūkst. šių automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją