„Ford Fiesta ECOnetic“ buvo pripažintas geriausiai „Ford“ pastangas reprezentuojančiu automobiliu iš visos „Ford ECOnetic“ modelių gamos. Vos 98 g/km CO2 emisiją turinti „Ford Fiesta ECOnetic“ yra vienas ekonomiškiausių ir draugiškiausių aplinkai keleivinių automobilių Europoje.

„Ford ECOnetic“ technologijų programa buvo pradėta 2010 m. pradžioje. Tai programa, apimanti degalų sąnaudų ir CO2 emisijos bei bendrai eksploatacinių išlaidų mažinimą.

Vien per šiuos metus „Ford“ pristatė tokias naujienas kaip itin efektyvius, galingus, bet draugiškus aplinkai ir taupius variklius „EcoBoost“, visą gamą itin efektyvių turbodyzelinių „Duratoq TDCi“ variklių, puikiai suderintą dviejų sankabų automatinę pavarų dėžę „Ford PowerShift“, „Auto Start and Stop“ sistemą, išmaniąją regeneracinio krovimo sistemą (SRC), aktyvų priekinių grotelių uždarymą oro pasipriešinimui mažinti, „Ford ECO Mode“ režimą, informuojantį, kaip elgtis kelyje ir kitas technologijas, stipriai prisidedančias prie draugiškų aplinkai automobilių evoliucionavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją