Elektrinė „Focus“ versija sukurta pagal „Ford“ C segmento platformą ir bus gaminama pagal įprastais varikliais varomą naujos kartos „Focus“ modelį, kuris debiutavo pernai Paryžiaus automobilių parodoje ir Europoje bus parduodamas nuo šių metų pavasario.

„Focus Electric“ maksimalus greitis sieks 136 km/val. Gamintojų teigimu, „Focus Electric“ baterijas namų sąlygomis bus galima įkrauti gerokai greičiau nei kitus elektromobilius – per 3-4 valandas. Daugiau techninių duomenų „Ford“ neatskleidžia.

„Skirtingai nei kiti elektromobiliai, „Focus Electric“ bus dinamiškas ir vairuoti malonus automobilis, kaip ir tradicinė mašina. Jis dalijasi daugeliu komponentų ir bruožų su benzinu varoma versija, tačiau išsiskiria ekonomiškumu“, – sakė „Ford“ elektromobilių projektų vadovas Sherifas Marakby.

„Ford“ Detroito automobilių parodoje pristatė dvi hibridines „C-Max“ versijas. Gamintojas planuoja, kad be šių dviejų ir „Focus Electric“ „Ford“ elektromobilių ir hibridinių modelių šeima turės dar du narius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją