„Freemont“ bus sukurtas pagal lapkričio mėnesį Los Andželo parodoje pademonstruotą atnaujintą „Dodge Journey“. Planuojama, kad „Fiat“ vienatūris debiutuos 2011m. Ženevos automomobilių parodoje, o šio modelio prekyba bus pradėta vasarą.

„Fiat Freemont“ variklių gamoje bus ir dyzelinis 2.0 l, 170 AG variklis, kuris yra pirmasis „Fiat“ sukurtas jėgos agregatas, montuojamas į „Chrysler“.

„Dodge Journey“ Europoje pardavinėjamas nuo 2008 m. „JATO Dynamics“ duomenimis, per pirmus 10 šių metų mėnesių šio modelio pardavimai sumažėjo 20 proc., iki 5 792 vnt. „Freemont“ modelis „Fiat“ gamoje užims nuo šio mėnesio nebegaminamo „Ulysse“ vienatūrio vietą. Pernai „Fiat“ pardavė tik 1956 „Ulysse“ automobilius.

Į Europą „Freemont“ bus tiekiamas iš gamyklos Meksikoje, kur nuo konvejerių rieda „Dodge Journey“ ir Šiaurės Amerikos rinkai skirtas „Fiat 500“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją