Nors teigiama, kad sukonstruotas naudojant „Freelander“ bazę, „Evoque“ laikomas nauju modeliu. Koks jis ir kuo geresnis už pirmtaką, kol kas galima tik spėlioti, nes jokių techninių duomenų „Range Rover“ strategai nepateikė.

Dar daugiau, iškilmingos ceremonijos metu netgi „Evoque“ langai buvo taip stipriai tonuoti, kad renginyje dalyvavusiems žurnalistams nepavyko netgi apžiūrėti visureigio salono. Visa tai atidedama iki rudens, kai Paryžiuje vyksiančioje automobilių parodoje bus pademonstruotas visiškai serijinei gamybai parengtas modelis.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, kad „Evoque“ bus siūlomas tiek su visų keturių, tiek su priekinių varančiųjų ratų pavara, turės modernizuotus benzininius ir dyzelinius variklius, o visi bazinės komplektacijos modeliais bus aprūpinti degalus taupyti padedančia „start-stop“ sistema.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją