„Miray“ yra futuristinis modelis, varomas poros priekyje sumontuotų elektros motorų ir galinius ratus sukančio 1.5 l benzininio variklio. „Automotive News“ rašo, kad šis mažas sportinis dvivietis automobilis galėtų tapti serijiniu ir papildyti gamintojo modelių gamą, nes šiuo metu tokio modelio „Chevrolet“ nesiūlo. Koncepcinis „Chevrolet Miray“ pirmą kartą buvo pristatytas kovo mėnesį Seulo automobilių parodoje.

Dar viena Frankfurte pasirodysianti naujiena – „Colorado Rally“ koncepcija, kuri leidžia pažvelgti į naujos kartos „Colorado“ pikapą.

Visais ratais varoma „Colorado Rally“ koncepcija turi 2.8 l turbodyzelinį variklį.

Pavasarį šis modelis buvo pademonstruotas Bankoko (Tailandas) automobilių parodoje. Tuomet buvo pranešta, kad naujasis „Chevrolet Colorado“ Tailande jis bus parduodamas dar šiemet, o kitose rinkose, tarp jų ir Europos, pasirodys 2012 m.

„Colorado“ turėtų būti gaminamas Rayongo (Tailandas) padalinyje bei Brazilijos gamykloje ir bus tiekiamas į Europos ir Pietryčių Azijos rinkas.

Chevrolet Colorado Rally Concept
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją