Gamintojų teigimu, automobilis bus skirtas 25-35 m. amžiaus vairuotojams, kurie galbūt anksčiau niekada neturėjo „Audi“ markės automobilio.

„Mes esame tikri, kad naujasis A1 modelis patenkins šios grupės pirkėjų poreikius. Be to, šis automobilis turėtų būsimus pirkėjus taip sužavėti, kad šie ir ateityje rinktųsi didesnius „Audi“ prekės ženklu pažymėtus modelius“, – sakė kompanijos pardavimų ir marketingo vadovas Peteris Schwarzenbaueris.

„Audi“ atstovų teigimu, A1 paveldės technologijas iš kitų šio gamintojo modelių, tarp jų – ir iš A8 (degalų taupymo sistemą „start-stop“ ir regeneracinius stabdžius).

Per pirmus gamybos metus „Audi“ tikisi parduoti apie 80 tūkst. A1 automobilių. Daugiau informacijos apie naująjį modelį vokiečiai atskleis vasario pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją