„Galime drąsiai teigti, kad BMW koncernui pavyko tai, kas anksčiau daugeliui turbūt atrodė neįmanoma – sportiškumą suderinti su visureigio galia. Esame tikri, kad pasirodę Lietuvoje jie ne tik nustebins, bet ir gerokai pranoks BMW gerbėjų lūkesčius”, – teigė oficialios BMW atstovės Lietuvoje „Krasta Auto” vadovė Asta Bagdonavičienė.

Abu modeliai turės naujus dviejų turbinų 4,4 l tūrio V8 variklius, kurie leis pasiekti net 555 AG esant 6000 aps./min., o iki 100 km/val. leis įsibėgėti vos per 4,5 sek.. BMW X5 M ir BMW X6 M taip pat bus komplektuojami su automatine 6 pavarų M tipo pavarų dėže.

Naujieji visais keturiais ratais varomi BMW modeliai nuo savo pirmtakių išsiskirs BMW M segmento dizaino linijos ypatumais. Bendri dizaino elementai abiejų automobilių išorėje išreiškia modelių dinamiškumą, vidaus interjero prabanga puikiai dera prie kėbulo dizaino, būdingo BMW M segmento automobiliams. Specialiai šiems modeliams suprojektuota kėbulo konstrukcija leis užtikrinti maksimalų keleivių saugumą.

BMW X5 bei BMW X6 M atitinka EU5 taršos standartus, automobilių CO2 emisija yra 325 g/km, o vidutinės kuro sąnaudos šimtui kilometrų siekia 13,9 l.

Planuojama, kad Lietuvoje BMW X5 M bei BMW X6 M modeliai pasirodys jau lapkričio mėnesį. BMW X5 M kaina prasidės nuo 288,3 tūkst. litų, o BMW X6 M – nuo 294 tūkst. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją