Naujojo BMW 6 serijos kupė dizaino akcentai jau matyti kabrioleto versijoje, kuri debiutavo pernai Los Andželo (JAV) automobilių parodoje.

Dviduriu BMW 6-os serijos kupė bus galima keliauti keturiese, automobilio bagažinės talpa – 460 l.

Lyginant su ankstesniu modeliu, automobilio ilgis ir važiuoklės bazė yra 75 mm ilgesni, plotis padidėjo 39 mm, o aukštis sumažėjo 5 mm.

Naujasis BMW 6 serijos kupė bus komplektuojamas su vienu iš dviejų benzininių variklių. „BMW 650i Coupe“ versija turės aštuonių cilindrų, 4.4 l, 407 AG variklį, o „BMW 640i Coupe“ – šešių cilindrų, 3.0 l, 320 AG agregatą. Abu varikliai standartiškai derinami su 8 laipsnių automatine „Sports“ transmisija.

Gamintojai naujojo modelio kainos neatskleidė. BMW 6 serijos kupė kartu su kabrioleto versija bus gaminamas Dingolfingo (Vokietija) gamykloje, kur nuo konvejerių rieda ir BMW 7 serijos bei 5 serijos modeliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją