Gamintojų teigimu, tai yra itin galingas sportinis automobilis su elektrine sistema. Energiją „Audi e-tron“ automobiliui generuoja keturi elektros motorai – po du modelio priekyje ir gale. Tokios sistemos rezultatas – 313 AG, o remiantis „Audi“ pranešimu spaudai, koncepcinio modelio variklio sukimo momentas tiesiog neįtikėtinas – 4500 Nm.

Iki 100 km/val. „Audi e-tron“ įsibėgės per 4,8 sek. Automobilio baterijas galima įkrauti namų sąlygomis per 6-8 val. Su pilnai įkrautomis baterijomis „Audi e-tron“ gali įveikti beveik 250 km. 1600 kg sveriančio modelio ilgis – 4,26 m, plotis – 1,9 m.

„Audi“ atstovai kol kas užsimena tik tiek, kad ateityje kai kurios „Audi e-tron“ koncepcijos technologijos bus panaudos kitiems modeliams, tačiau nežinia, ar šis elektromobilis kada nors bus paruoštas serijinei gamybai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją