Manoma, kad atnaujinto „Touareg“ priekio ir galo dizainas „paveldės“ akcentus iš „Golf“, „Polo“ ir „Scirocco“ modelių.

Taip pat gamintojai žada, kad naujasis visureigis bus žymiai lengvesnis už pirmtaką – iš viso vokiečiai užsibrėžė sumažinti automobilio svorį 150-300 kg. Ankstesnės kartos lengviausias „Touaregas“ su 3.6 l benzininiu varikliu svėrė 2238 kg.

Gali būti, kad pirkėjams bus pasiūlyta užsisakyti „Touareg“ visureigį su papildoma trečia sėdynių eile. Taip gamintojai tikisi duoti atkirtį kritikams, kurie teigia, kad šis visureigis nėra toks praktiškas kaip kiti konkurentai.

„Volkswagen“ pirkėjams turėtų siūlyti „Touaregą“ su vienu iš atnaujintų 3.6 l arba 4.2 l V8 benzininių ir mažiausiai dviejų turbodyzelinių variklių. „Autocar“ taip par rašo, kad galingiausio V10 agregato greičiausiai bus atsisakyta.

Dar viena naujovė – visureigis bus komplektuojamas ir su hibridiniu 3.0 l V6 varikliu, kuris dabar montuojamas į „Audi“ S4 ir A6 modelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją