Atnaujintas „Saab 9-5“ rinkoje pasirodys kitąmet, o gamintojų teigimu, tai bus „daugiausiai įvairių technologijų turintis modelis, kokį švedamas kada nors yra pavykę sukurti“.

„Šis automobilis mūsų markei yra naujos eros pradžia. Tai yra išskirtinis modelis, pasižymintis skandinavišku dizainu, sportišku važiavimu ir patikima eksploatacija“, – teigė „Saab“ generalinis direktorius Janas Ake Jonssonas.

Tikimasi, kad atnaujintas „Saab“ sedanas konkuruos su „Audi A6“ ir BMW 5-os serijos automobiliais. 9-5 modelis bus montuojamas su vienu iš keturių variklių. Populiariausia turėtų tapti versija su 2,0 l TiD agregatu, išvystančiu 158 AG ir 258 Nm sukimo momentą.

Galingų variklių mėgėjams bus pasiūlytas 2,8 l, V6 motoras su turbina, išvystantis 300 AG bei 400 Nm sukimo momentą.

Atnaujintą „Saab 9-5“ modelį bus galima pamatyti Frankfurto automobilių parodoje rugsėjo mėnesį. Neoficialiais duomenimis, automobilis kainuos nuo 35 tūkst. eurų (apie 120 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją