Prieš porą metų „World Car of the year 2008“ rinkimuose laimėjusios „Mazda2“ dizainas po atnaujinimo bus panašesnis į kitus šios markės automobilius. Gamintojų teigimu, dėl patobulintos važiuoklės, atnaujinta „Mazda2“ pasižymės malonesniu važiavimu, automobilis taip pat bus komplektuojamas su „Euro5“ standartą atitinkančiais varikliais, bus pristatyta ir versija su automatine transmisija.

Mazda5
Paryžiaus automobilių parodoje įvyks ir naujojo „Mazda5“ vienatūrio su dyzeliniu 1.6 l MZ-CD varikliu premjera. Šios versijos vidutinės degalų sąnaudos bus 5,2 l/100 km, o CO2 emisija bus 15 proc. mažesnė lyginant su ankstesne 2.0 l dyzeline versija.
Mazda3
Su patobulintu dyzeliniu MZ-CD 1.6 varikliu Paryžiuje bus pristatyta ir „Mazda3“. Gamintojų teigimu, šis modelis bus galingesnis 6 AG, maksimalus sukimo momentas bus 12 proc. didesnis, vidutinės degalų sąnaudos bus 4,4 l/100 km, CO2 emisija – 117 g/km.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją