Pasak „Chrysler“ ir „Lancia“ kompanijos vadovo Olivier Francois, „Lancia Thema“ Europoje bus parduodamas nuo ketvirto šių metų ketvirčio, o hibridinė versija pasirodys kiek vėliau.

„Thema“ amerikietiškas „giminaitis“ „Chrysler 300“ JAV bus parduodamas jau šį ketvirtį, o hibridinė versija – tik nuo 2013 m.

Ir „Lancia“, ir „Chrysler“ sedanuose bus montuojamos 8 laipsnių automatinės pavarų dėžės.

„Lancia“ vadovai tikisi, kad per metus pavyks parduoti 10-15 tūkst. „Thema“ sedanų. Anksčiau italai jau gamino „Thema“ modelį 1984-1994 m., kai nuo konvejerių nuriedėjo 358 tūkst. šio modelio automobilių.

Naujasis „Thema“ kartu su „Chrysler 300“ bus gaminamas Ontario padalinyje Kanadoje.

Ženevos automobilių parodoje „Lancia“ taip pat pristatys naują modelį, kuris bus sukurtas pagal „Chrysler 200“. „Fiat“ koncerno, kurio valdomų markių sąraše yra „Lancia“ ir „Chrysler“, vadovo Sergio Marchionne'es teigimu, naujasis automobilis greičiausiai turės „Flavia“ pavadinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją