„Techninės apžiūros nustatyta kaina yra 42 Lt, tačiau apžiūra trunka iki pusvalandžio, taigi „Tuvlitos“ valandos įkainis yra 84 Lt. Pakartotinė apžiūra, kuri užtrunka iki 5 min, „Tuvlitoje“ kainuoja 6 Lt. Tokių įkainių nėra jokioje Lietuvos automobilių remonto dirbtuvėje. Aukštos kainos yra tik dėl to, kad šioje rinkoje nėra konkurencijos“, – mano K. Masiulis.

Parlamentaras taip pat atkreipė ministerijos valdininkų dėmesį į kitas techninių apžiūrų problemas: išplitusią korupciją ir specialistų neprincipingumą.

„Džiaugiuosi girdėdamas, kad šiemet ministerija ketina ypatingą dėmesį skirti saugumui keliuose. Per techninę apžiūrą didelis dėmesys yra skiriamas žibintams, stabdžiams, tačiau nėra tikrinami saugos diržai ir oro pagalvės, kurios bene labiausiai saugo žmogaus gyvybę“, – pastebėjo prof. K. Masiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją