Gamintojų teigimu, neįprastai atrodančios galinės durelės (lyginant su tradiciniais 4 durų sedanais) padės keleiviams lengviau įsėsti/išlipti pastačius automobilį siauroje parkingo vietoje.

„Mercedes-Benz F800 Style“ koncepcija turės 300 AG pasiekiantį 3.5 l, V6 variklį su tiesiogine kuro įpurškimo sistema, kuris dirbs kartu su 109 AG elektros motoru. Vokiečiai nurodo, kad šio automobilio hibridinės sistemos vidutinės degalų sąnaudos bus 2,9 l/100 km, o CO2 emisija – 68 g/km.

Iki 100 km/val. šis modelis įsibėgės per 4,8 sek. ir pasieks maksimalų 250 km/val. greitį. Naudodamas vien elektros energiją, automobilis galės nuvažiuoti apie 30 km ir pasiekti 120 km/val greitį.

„Mercedes-Benz F800 Style“ bus įdiegtos kelios saugumo technologijos, tarp jų – ir „Distronic Plus“ sistema, kuri galės valdyti automobilį (įskaitant ir posūkius) šiam važiuojant iki 40 km/val. greičiu.

Portalas „Autocar“ rašo, kad serijinio automobilio, sukurto pagal „Mercedes-Benz F800 Style“ koncepciją, gamyba galėtų prasidėti 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją