Visi „Toyota“ automobilių, kurie gali turėti defektą, savininkai pranešimų iš atstovybių sulauks jau šią savaitę. Nesvarbu, ar mašinos gamyklinė garantija jau bus pasibaigusi, apie pusvalandžio trukmės remonto darbai bus atlikti nemokamai.

„Jeigu vairuotojai iki šiol nepatyrė jokių su greičio pedalu susijusių automobilio gedimų, greičiausiai to ir nenutiks, nes pranešimų apie šiuos gedimus yra labai nedaug ir jie dažniausiai išryškėjo kur kas anksčiau. Atšaukdami automobilius siekiame apsidrausti, nors tik labai maža jų dalis iš tiesų gali sugesti“, – paaiškino „Toyota Baltic“ rinkodaros specialistė Reili Kaibald.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad į servisus gali kreiptis ir iš JAV atplukdytų „Toyota“ markės automobilių savininkai. Artimiausiame kompanijos servise šie automobiliai taip pat bus remontuojami nemokamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją