Dar iki šių metų pabaigos „Spyker“ automobiliai turėtų būti pradėti gaminti Coventry mieste, „CPP Manufacturing“ bendrovėje, kuri yra „Spyker Cars“ dalių tiekėja.

„Maždaug pusė mūsų mašinų dalių ir komponentų gaminama Didžiojoje Britanijoje, taip pat šioje šalyje įsikūrę ir visi pagrindiniai tiekėjai. Mes žymiai sutaupysime perkeldami gamybą arčiau savo partnerių“, – sakoma „Spyker Cars“ vadovo Victoro Mullerio pranešime.

Iki šiol „Spyker“ automobiliai buvo gaminami Olandijos mieste Zevoldėje. Dėl perkeliamos gamybos maždaug 45 iš 135 bendrovės darbuotojų neteks darbo. Inžinerijos, pardavimų, marketingo padaliniai ir „Spyker Squadron“ komanda lieka dirbti Zevoldėje.

„Spyker“ per pirmą šių metų pusmetį pagamino 21 automobilį, o bendrovės pardavimai per šį laikotarpį sumažėjo 1,6 mln. eurų.

Maždaug metus, iki 2008 m. pabaigos, „Spyker Cars“ pagrindiniu akcininku buvo bankas „Snoras“, valdęs 29,8 proc. bendrovės akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją