Vien tik elektra varomo „C-Zero“ modelio variklis pasiekia 64 AG (esant 3000-6000 aps./min.) ir 184 Nm sukimo momentą (esant 2000 aps./min.). Energija tiekiama iš 330 voltų ličio jonų baterijos, sumontuotos automobilio centre.

Nuo 0 iki 100 km/val. naujasis prancūzų elektromobilis įsibėgės per 15 sek. ir galės pasiekti maksimalų 130 km/val. greitį. Manoma, kad su pilnai įkrautomis baterijomis „C-Zero“ galės įveikti 130 km atstumą.

Gamintojų teigimu, „C-Zero“ bus galima įkrauti per maždaug 6 valandas iš 220 voltų tinklo.

3,48 m ilgio elektromobilis turės keturias sėdimas vietas, 166 litrų talpos bagažinę, ABS, ESP, vairo stiprintuvą, ratų praslydimo kontrolės sistemą, elektra valdomus langus, šešias oro saugos pagalves ir oro kondicionierių.

„Autocar“ rašo, kad „Citroen C-Zero“ naudos „Mitsubishi iMiEV“ platformą, kuri taip pat bus pritaikyta gaminant kitą PSA koncerno elektromobilį „Peugeot iOn“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)