Prailginta versija siūlo keletą atnaujintų savybių, įskaitant kitokį, nei sedano, išorės dizainą bei didesnį automobilio ilgį. Variklis ir kiti parametrai atnaujinti siekiant užtikrinti aukščiausios klasės saugumą, komfortą ir prabangą.

Dėl priekio dizaino, „Equus Limousine“ (taip vadinamas Korėjoje) siūlo keleiviams itin didelę salono erdvę. Automobilio ilgis, palyginti su dauguma artimiausių konkurentų, ilgesnis 310 mm, o erdvė kojoms gale didesnė 376 mm.

Prailginta versija nuo „Equus“ sedano skiriasi horizontaliomis priekinėmis grotelėmis su centre esančia emblema bei elegantišku dizainu.

„Equus Limousine“ siūloma rinktis su vienu iš dviejų variklių: „Lambda 3.8l“ arba „Tau 5.0l“. „Tau 5.0l“ variklis, siūlomas prailgintai „Equus“ versijai, yra galingesnis „Tau 4.6l“ variklio variantas, kuris laimėjo 2009 Ward‘s 10 geriausių variklių apdovanojimą.

Su 400 AG galia ir 510 Nm sukimo momentu, prailgintoji versija lenkia tokius savo konkurentus kaip „Lexus LS460L“ ir „Mercedes S500L“ atitinkamai 20 AG ir 12 AG.

„Hyundai Equus“ modelyje itin didelis dėmesys skirtas gale sėdintiems keleiviams. Limuzine įdiegta pirmoji pasaulyje elektra valdoma atrama skirta kojų poilsiui. Taip pat „Hyundai Equus Limousine“ galinės sėdynės turi komfortiškos padėties bei masažo funkcijas, kurios leidžia keleiviams pajusti patį patogiausią važiavimą, kokį tik galima rasti šiandien.

Naujojo prailginto „Equus“ kaina prasideda nuo 113 tūkst. JAV dolerių (apie 266 tūkst. Lt), o brangiausia versija kainuoja apie 122,1 tūkst. JAV dolerių (maždaug 288 tūkst. Lt).

„Hyundai“ taip pat sėkmingai sukūrė ir atsparią kulkoms prailgintojo „Equus“ versiją bei tris automobilius padovanojo Mėlyniesiems Rūmams („Blue Palace“ - Korėjos prezidentūra). „Hyundai“ yra pirmoji Korėjos ir viena iš nedaugelio pasaulio kompanijų, sukūrusių kulkoms atsparų automobilį savo technologijų ir inžinerijos dėka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją