Taip prieš metus veiklą pradėjusi senovinių automobilių asociacija „Seni kibirai“ kviečia bendraminčius iš kitų miestų prisijungti prie žygio ir atvykti į Jūros šventę.

Seniausias iš žygį pradėjusių dalyvių - Augustino Jankevičiaus atvairuotas „Ford A“ (1930 m.). Kolonos priekyje buvo asociacijos „Seni kibirai“ prezidento Arvydo Simonaičio „Cadillac Fleetwood“ (1959 m.). Klaipėdiečių dėmesio centre buvo ir tokie modeliai kaip raudonas „Ford Thunderbird“ (1960 m.), „raumeningasis“ „Ford Mustang“ (1965 m.), „Volkswagen Beetle“ (1984 m.) ir sovietinius laikus primenantis „Moskvich 2140“ (1979 m.)

Pagal numatytą programą, trečiadienį jie aplankys Šilutę, Smalininkus, Jurbarką ir nakvos Vilkaviškyje. Ketvirtadienį senovinius automobilius galės apžiūrėti kauniečiai, o vakare – ir Pakruojo gyventojai. Penktadienį „Seni kibirai“ aplankys Šiaulius ir Rapalius (Telšių r.) ir patrauks atgal į Klaipėdą.

Visos kelionės metu prie vojažo jungsis nauji dalyviai ir kartu vyks į renginį Jūros šventėje, kur šeštadienį, 11 val. prasidės senovinių automobilių paradas per miestą. Popiet bus apdovanoti įvairių nominacijų nugalėtojai, kuriuos rinks komisija ir publika.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)