Tiesa, kol kas apie gamybos atnaujinimą kalbėti kol kas anksti. Priminsime, švedų automobilių gamintojas „SAAB Automobile“ buvo paskelbtas nemokiu dar 2011 m. gruodžio mėnesį, tuomet buvo sustabdytas ir konvejeris.

Nuo to laiko kartas nuo karto pasigirsdavo kalbos apie atnaujinamą SAAB automobilių gamybą. O praeitų metų birželio mėnesį bankrutavusį SAAB gamintoją įsigijo kinų ir japonų valdoma bendrovė „National Electric Vehicle Sweden AB“.

Tačiau tik dabar gana realiai pradėta kalbėti apie gamybos atnaujinimą Švedijoje. Šią savaitę į gamyklą sugrįžo pirmieji darbuotojai, kurie derina įrangą naujo automobilio gamybai. Neoficialiai užsimenama, tai turėtų būti sedanas SAAB 9-3, skirtingose versijose varomas tiek įprastu vidaus degimo, tiek ir elektriniu varikliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)