Šios investicijos tikslas – patobulinti gamybą taip, kad vienoje linijoje būtų galima gaminti penkių rūšių kėbulus, kartu užtikrinant aukščiausius efektyvumo standartus.

Planai nuo 2014 m. išleisti automobilių „Espace“, „Laguna“ (universalo ir hečbeko) bei „Scénic“ (trumposios ir ilgosios versijos) įpėdinius – didelis pramoninis iššūkis visai gamyklai.

Douai gamykla rengiasi pereiti ir prie vieno srauto „standarto“. Tai reiškia, kad gamykloje bus tik viena gamybos linija. Vieno srauto gamyba – tai strateginis pasirinkimas, kuris tampa vieningu visų „Renault“ įmonių grupės gamyklų Vakarų Europoje, t. y. Prancūzijoje, Ispanijoje ir Slovėnijoje, standartu. Toks žingsnis leis gamyklai lengviau prisitaikyti prie rinkos svyravimų keliamų reikalavimų ir greičiau į juos reaguoti. Be to, tam reikės lanksčiau veikti ir geriau valdyti įvairų asortimentą. Tam tikslui dabar Douai gamykla sumažino gamybos pajėgumus, kad taip galėtų prisiderinti prie struktūrinio rinkos nuosmukio, tačiau iš tikrųjų planuojamas gamybos lygis yra aukštesnis nei faktinis šiandien.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)