„Jau nuo pavasario jaučiame didelį susidomėjimą šiuo modeliu, - pasakoja UAB „Autojuta“ generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė. – Vakarų Europoje pirkėjai jau spėjo pamilti šį automobilį, jis paskelbtas metų automobiliu Ispanijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Tikimės, kad kur kas stilingesnį ir išraiškingesnį automobilį pamėgs ir mūsų šalies pirkėjai“.

Pigiausia „Reference“ versija su benzininiu varikliu kainuos nuo 52 764 litų, o dyzeliniu varikliu „apginkluotas“ „Leon“ kainuos nuo 60 494 litų.

„Kainos konkurencingos ir manau mes galime pakovoti kompaktinių hečbekų rinkoje,“ – sako „Seat“ automobilių pardavimo vadovas Nerijus Gečas.

Tai – jau trečioji „Seat Leon“ karta. Naujos kartos automobilis debiutavo Paryžiaus automobilių parodoje pernai rudenį, o prekyba juo Europoje startavo šių metų pavasarį. Automobiliai gaminami Martorelio gamykloje Barselonoje, Ispanijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)