Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ vaizdo įrašu pasidalinęs vairuotojas įspėjo kitu, kad važiuojantys Gariūnų gatve turėtų pasisaugoti.

„Nuo Gariūnų miesto link kamikadzė važinėja“, – rašė registratoriaus medžiaga pasidalinęs vairuotojas.

Jis taip pat teigė, kad pasiklydusio automobilio valstybinio numerio ženklai buvo apsnigti, kad identifikuoti žmogaus bei apie jį pranešti, neturėjo galimybės.

Vaizdo įraše užfiksuota, kai priekyje važiuojantis automobilis staiga parodo posūkio signalą ir rikiuojasi į kitą juostą, o vos jam pasitraukus pasimato priešinga kryptimi važiuojantis automobilis.

Ruože, kuriame automobiliai susitiko, yra po dvi eismo juostas kiekviena kryptimi. Tiesa, netrukus atsiranda ir trečioji juosta, tačiau prasilenkiant, teisinga kryptimi važiuojantys vairuotojai turėjo galimybę pasitraukti tik į pirmą juostą iš dviejų. Skirtingas eismo juostas čia skiria žalia skiriamoji juosta ir kelio atitvarai.

Vaizdo įrašu pasidalinęs vairuotojas priešinga kryptimi važiuojantį automobilį sutiko šalia prekybos centro DEPO, o tai reiškia, kad automobilis jau kurį laiką važiavo priešpriešine juosta. Artimiausia vieta, iš kurios automobilis galėjo išsukti netinkama kryptimi, toje pačioje gatvėje esanti degalinė šalia Lazdynų.

Internautai stebėjosi tokia vairuotojo klaida ir kartu džiaugėsi, kad ryte vairuotojai važiavo neužsimiegoję bei gebėjo staigiai reaguoti į situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją