Su „Delfi“ susisiekęs vairuotojas klausė, kas nutiko šalia Lentvario gatvėje įsikūrusio „Regitros“ padalinio, kad visoje gatvėje ir dar toliau yra nusidriekusios spūstys, o eismas šioje gatvėje – sutrikdytas.

„Nuo pat „Regitros“ sustatyti automobiliai ir vilkikai, visi sustoję kelkraštyje, tačiau eilė tokia, kad tęsiasi netgi iki viaduko. Nusukus nuo Kirtimų gatvės sunku pasukti į Lentvario gatvę, o pasukus ir prasilenkti tiek su ten stovinčiais, tiek su važiuojančiais. Visi važiuoja ant saugumo salelės, viešasis transportas važiuoja pasviręs bando apvažiuoti sustojusius vilkikus. Vyksta kažkoks balaganas“, – situaciją aiškino skaitytojas.

Spūstis prie Regitros

„Delfi“ redakcijos fotografas taip pat užfiksavo, kad šalia Lentvario gatvėje esančio „Regitros“ padalinio automobilių registracijos vartų – nusidriekusios didžiulės eilės. Susisiekus su „Regitros“ atstovais, atstovas spaudai Lukas Vosylius nurodė, kad jokių sutrikimų ar nesklandumų nėra užfiksuota, o vietoje dirbantys padalinio atstovai nurodė, kad tokią situaciją gali apibūdinti eiline diena po savaitgalio.

„Jokių sutrikimų fiksuota nebuvo, informacijos apie nesklandumus taip pat neturime. Šiandien taip sutapo, kad prie padalinio išsirikiavo daugiau sunkiasvorių transporto priemonių, kurios labiau užblokavo gatvę. Šį klausimą nagrinėsime, nes įprastai siūlome, kad sunkiasvoris transportas prie padalinių nevyktų, o mūsų darbuotojai nuvytų į vietas, kur įprastai šis transportas stovi, tačiau, panašu, kad šį kartą dauguma nusprendė nesinaudoti tokia galimybe ir patys išsirikiavo prie padalinio“, – nurodė L. Vosylius.