„Autodeta ir Ko” – vienas iš šešių Lietuvoje veikiančių „Škoda” įgaliotųjų prekybos agentų.

„Mes įsikūrėme visus „Škoda Auto” reikalavimus atitinkančiame pastate. Daugiau negu 260 kvadratinių metrų ploto skirta naujų automobilių ekspozicijai, 500 kvadratų užima servisas. Jame sukurtos puikios sąlygos šios markės automobilius aptarnaujantiems bei remontuojantiems meistrams. Iki šiol mes dirbome gana kukliose patalpose, o naujame salone ne tik alytiškiams, bet ir kitiems Dzūkijos regiono gyventojams galėsime pasiūlyti visą „Škoda” automobilių spektrą”, – salono atidaryme kalbėjo bendrovės direktorius Ramūnas Rimavičius.

Autoservise sumontuoti devyni keltuvai, naujausia diagnostikos ir automobilių remonto įranga. Alytuje dirba tik aukščiausios kvalifikacijos meistrai, įgiję jų kvalifikaciją liudijančius sertifikatus mokymo įstaigose. Šiuo metu bendrovėje „Autodeta ir Ko” – 13 darbuotojų. Švęsti salono atidarymo autoserviso darbuotojai neturėjo kada – visi keltuvai buvo užimti. Po pakeltais automobiliais triūsė meistrai. Autoservise remontuojamos ne tik „Škoda”, bet ir kitos įvairių markių bei amžiaus mašinos.

Pasiūlymai itin patrauklūs

Naujojo „Škoda” salono atidarymo proga nuo rytojaus – rugsėjo 22 dienos iki rugsėjo 25-osios alytiškiai ir regiono gyventojai kviečiami artimiau susipažinti su naujausiais „Škoda” modeliais – „Superb”, „Octavia”, atnaujintais „Fabia”, „Roomster” bei karščiausiomis naujienomis – kompaktinės klasės visureigiu „Yeti” ir talpiuoju universalu „Superb Combi”. Ir ne tik susipažinti, bet ir jų išmėginti. Norintiesiems įsigyti „Škoda” automobilius centro šeimininkai žada pateikti itin patrauklius pasiūlymus, kurie bus taikomi pirmuosius tris salono darbo mėnesius.

„Pavyzdžiui, populiarų modelį „Škoda Octavia”, kainuojantį apie 60 tūkst. litų, mūsų centre galima įsigyti perpus pigiau – už 30 tūkst. litų”, – kvietė užsukti į centrą R.Rimavičius, kalbėdamas apie „Škodos“ salonuose siūlomą akciją, kai automobilį galima įsigyti sumokėjus 50 proc. kainos iškart, o likusius pinigus - po 2 metų.

Vairuotojų dėmesį turėtų patraukti „Yeti”. Jame gali būti sumontuota automobilio pastatymo įranga, be vairuotojo pagalbos pati automatiškai randanti vietą ir į ją įridenanti automobilį. Su „Yeti” patogu bei saugu važiuoti ir mieste, ir greitkeliu, ir bekele.

Specialistų nuomone, naujojo salono atidarymas Alytuje – logiškas ir apgalvotas „Škoda Auto” Lietuvoje vykdomas strategijos žingsnis.

„Škoda” automobiliai jau daugelį metų yra vieni perkamiausių mūsų šalyje. Iki šiol „Škoda” pardavėjams naujų automobilių rinkos pozicijas pavyko išlaikyti nedidinant nei darbuotojų skaičiaus, nei plečiant pardavimui ar automobilių priežiūrai būtinų plotų. Tačiau stengdamiesi neužleisti nelengvai iškovotų pozicijų ir turėdami naujų, modernių ir įvairiam pirkėjų sluoksniui patrauklių automobilių spektrą, esame priversti galvoti apie plėtrą. Būtent todėl Dzūkijos sostinėje ir atsirado šis salonas”, – kalbėjo „Škoda Auto” atstovybės Lietuvoje bendrovės „ARX” generalinis direktorius Česlavas Antonovičius.